NOWO och Evident Life ingår partnerskap
Hem Försäkring NOWO och Evident Life ingår partnerskap

NOWO och Evident Life ingår partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

NGM-listade fintechbolaget NOWO (Nowonomics AB) ingår partnerskap med försäkringsbolaget Evident Life Försäkring AB.

Syftet är att erbjuda livförsäkringar till ett rimligt pris för alla.

På grund av dagens byråkratiska och krångliga ansökningsprocesser, i kombination med en övertro till samhällets skydd, saknar många svenskar idag en privat livförsäkring.

Den nya No Worries-livförsäkringen innebär ett helt digitaliserat teckningsförfarande och har ett av marknadens bästa priser. För NOWO innebär det nya partnerskapet med Evident Life ett steg mot att  erbjuda ökad trygghet för Bolagets medlemmar och deras nära. Partnerskapet innebär också en ny intäktsström för bolaget.

Planen är att börja erbjuda No Worries-livförsäkringen från och med den 1 december 2021.

NOWO och Evident Life ingår partnerskapRutger Selin VD på NOWO kommenterar:
På NOWO så vill vi hjälpa våra medlemmar att se över hela sin ekonomi i syfte att skapa en No Worries-känsla. Att kunna marknadsföra det som Evident Life valt att kalla No Worries-försäkringen är spännande. Genom försäkringen så säkerställer man att efterlevande har en trygghet om tragedin skulle vara framme.

Michaela Bruneheim, VD på Evident Life kommenterar:
Vi vet att väldigt många oroar sig för de efterlevandes trygghet om man skulle gå bort. Vi vill hjälpa till att ta bort denna oro genom att erbjuda en mer tillgänglig livförsäkring. Att vi nu får möjlighet att marknadsföra livförsäkringen No Worries via NOWOs sparplattform till alla deras medlemmar gör att vi kan erbjuda dessa människor en lösning som många annars skulle välja bort.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>