K-Fastigheter förvärvar fastighetsbestånd i Kristianstad och stärker sin närvaro i kommunen
Hem FASTIGHETER K-Fastigheter förvärvar 105 lägenheter samt två förskolor i Kristianstad och stärker sin närvaro i kommunen

K-Fastigheter förvärvar 105 lägenheter samt två förskolor i Kristianstad och stärker sin närvaro i kommunen

Publicerat av: Redaktionen

K-Fastigheter förvärvar 105 lägenheter och två förskolor i centrala Kristianstad.

Tillträde sker den 1 april 2022.

K-Fast Holding AB (”K-Fastigheter”) har ingått avtal om förvärv av Christianstads Fastighets AB med fastigheterna Stafvre 7 med flera, i centrala Kristianstad. Beståndet består av 105 lägenheter samt två förskolor med nytecknade hyresavtal om 20 år. Uthyrningsbar yta uppgår till ca 9 000 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om ca 13,4 mkr.

K-Fastigheter förvärvar fastighetsbestånd i Kristianstad och stärker sin närvaro i kommunen”Vi är glada att bli ägare till ett välskött bestånd med både hyreslägenheter och förskolor i Parkstaden, ett attraktivt läge med närhet till både Centralsjukhuset och Centralstationen. Med detta förvärv förstärker vi vår position i Kristianstad och får ett bra komplement till vårt övriga bestånd i kommunen.” säger Magnus Persson, affärsutvecklingschef på K-Fastigheter.

Transaktionen sker i bolagsform och baseras på ett underliggande fastighetsvärde om ca 227 mkr netto. Tillträde sker den 1 april 2022.

Relaterade Artiklar