Valutahandel granskar kryptovalutor från fotbollsklubbar
Hem Nyheter Valutahandel granskar kryptovalutor från fotbollsklubbar

Valutahandel granskar kryptovalutor från fotbollsklubbar

Publicerat av: Redaktionen

Ifall det inte var nog med Bitcoin och Ethereum, så finns det nu även en rad kryptovalutor från fotbollsklubbar.

Valutahandel.se granskar några av de ledande kryptovalutorna från ledande fotbollslag och avslöjar var de kan inhandlas.

Många traders börjar vakna till liv på riktigt när de hör att favoritfotbollslaget släppt en kryptovaluta. Fotbollsfans från storklubbar såsom Juventus FC, AC Milan, PSG, FC Barcelona och Atletico Madrid kan nu stödja sina klubbar på ännu ett sätt, genom krypto-tokens som symboliserar laget.

Även om det har väckt kritik bland några supportrar enligt Reuters, så är många också väldigt glada att få vara med och satsa på sitt fotbollslag med något annat än en fotbollströja eller halsduk. Som ägare av en fysisk kryptovaluta för en fotbollsklubb så kan man också få fördelar som rabatt på lagtröjor, möjlighet att vinna biljetter till matcher eller få en signerad matchtröja från idolen.

Valutahandel granskar kryptovalutor från fotbollsklubbarValutahandels granskning visar att det har gått bäst för kryptovalutorna från storlagen PSG (+1037%), Barcelona F.C (+670%), Atletico Madrid (+573%) och sist men inte minst Juventus FC vars token gått upp 494% sedan lanseringen. Även om flera av fotbollsklubbarnas kryptovalutor gått ner mellan 5–10% de sista dagarna då börsen varit lite skakig, så har de flesta större lagen en väldigt stabil utveckling med många köpare och väldigt få säljare.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>