Volkswagengruppen väljer Säkra för sina pensions- och försäkringslösningar
Hem FÖRSÄKRING Volkswagengruppen väljer Säkra för sina pensions- och försäkringslösningar

Volkswagengruppen väljer Säkra för sina pensions- och försäkringslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Den svenska Volkswagen-organisationen med bolagen Volkswagen Group Sverige, Din Bil, Europcar och Volkswagen Finans Sverige inleder ett samarbete med Säkra för sina pensions- och försäkringslösningar.

Koncernen har ca 3 500 anställda och uppdraget omfattar tjänstepension, rådgivning och gruppförsäkringar.

Transparens kring ersättningar, konkurrenskraftiga villkor och flexibilitet har varit viktiga faktorer när gruppen väljer att ersätta sin nuvarande förmånsplan.

”Vi är mycket nöjda med den nya lösningen. Utöver hygienfaktorer som bra villkor och smidig administration, så finns det också en flexibilitet i det stöd vi kan erbjuda våra medarbetare. Tjänstepensionen är en oerhört betydelsefull förmån så det är viktigt att den möter de behov som finns hos våra medarbetare”, säger Hanna Holmlund, personaldirektör vid Volkswagen Group Sverige AB.

Volkswagengruppen väljer Säkra för sina pensions- och försäkringslösningar”Vi ser fram emot att välkomna den svenska Volkswagen-organisationen och deras medarbetare som kunder hos oss på Säkra. I vår storkundsplan har vi, utöver bra villkor, lagt mycket kraft på att kunna erbjuda en lösning som går att anpassa efter kundens behov. Det är något som vi märker uppskattas hos arbetsgivarna”, säger Fredrik Holmqvist, storkundsansvarig Liv & Pension vid Säkra.

Säkras storkundsplan upphandlades 2022.

Planen är en del av ett större koncept där kunderna erbjuds heltäckande tjänster inom pensionsområdet. Digital valguide för kollektivavtalade pensioner, möjlighet att teckna försäkring online, rådgivning inom compensation & benefits, inpatriathantering och tillgång till ett brett internationellt nätverk är några av de tjänster som ingår i konceptet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>