Försäkringsfabriken stärker styrelsen med Anders Lundström, tidigare VD på minPension
Hem FÖRSÄKRING Försäkringsfabriken stärker styrelsen med Anders Lundström, tidigare VD på minPension

Försäkringsfabriken stärker styrelsen med Anders Lundström, tidigare VD på minPension

Publicerat av: Redaktionen

Försäkringsfabriken, en del av den europeiska koncernen Lyvia Group, meddelar att Anders Lundström ansluter som ny styrelsemedlem.

Med en bakgrund inom IT och Försäkring och senast som VD på minPension, bidrar Anders med en omfattande erfarenhet inom IT-branschen och försäkringssektorn.

Försäkringsfabriken stärker styrelsen med Anders Lundström, tidigare VD på minPensionHans anslutning markerar en strategisk matchning för Försäkringsfabrikens pågående digitalisering av försäkringsbolagens administrativa lösningar.

Anders Lundström har en gedigen erfarenhet inom branschen och har utvecklat lösningen minPension, som driver portalen där Sveriges pensionssparare kan se sin intjänade pension och göra pensionsprognoser. Lundströms kombination av branschkunskap och förståelse för IT och försäkring gör honom till en värdefull tillgång för företaget.

”Att få in Anders i “laget” med sin breda kompetens och branschkunskap kommer att stärka Försäkringsfabriken ytterligare i vårt erbjudande kring att digitalisera försäkringsbranschen. Vi arbetar kontinuerligt med att bredda vårt erbjudande och anpassa oss till nya områden och regelverk. Här kommer Anders erfarenheter att starkt bidra på vägen” säger Pierre Schuster, VD Försäkringsfabriken.

“I och med kommande EU-reglering kring open finance kommer förändringstakten  mot en ökad transparens och informationsdelning att öka väsentligt. Enligt min mening har Försäkringsfabriken alla förutsättningar att vidareutveckla sina tjänster och ta en större roll i framtiden. I det fortsatta arbetet hoppas jag att kunna bidra med min erfarenhet från att skapa branschgemensamma lösningar samt att driva standardiseringsfrågor” säger Anders Lundström, styrelseledamot Försäkringsfabriken.

Från juni 2021 är Försäkringsfabriken en del av den europeiska koncernen Lyvia Group, vilket tillför betydande expertis inom bank- och försäkringssektorn. Anslutningen öppnar upp nya möjligheter för Försäkringsfabrikens fortsatta tillväxt och utveckling.

 

Relaterade Artiklar