Dina Försäkringar inleder samarbete med Akademikerförsäkring
Hem FÖRSÄKRING Dina Försäkringar inleder samarbete med Akademikerförsäkring

Dina Försäkringar inleder samarbete med Akademikerförsäkring

Publicerat av: Redaktionen

Dina Försäkringar kommer från och med den 2 maj 2024 att vara ett av Akademikerförsäkrings alternativ till privata sakförsäkringar.

Tack vare samarbetet får cirka 325 000 akademiker möjlighet att ta del av Dina Försäkringars försäkringslösningar.

– Vi är väldigt glada och ödmjuka inför att en så stor försäkringsförmedlare som Akademikerförsäkring har valt oss som samarbetspartner och att vi därmed kan erbjuda våra privata sakförsäkringar till flera stora fackförbunds medlemmar, säger Johan Nordlöf, chef Grupp, Partner och Mäklardisken på Dina Försäkring AB.

– Kundnöjdhet och enkelhet för kund är en ledstjärna i vårt arbete på Akademikerförsäkring. Därför känns det helt rätt att samarbeta med Dina Försäkringar, vi delar värderingen om att kunden står i centrum, säger Lisen Thulin, vd på Akademikerförsäkring.

Dina Försäkringar inleder samarbete med Akademikerförsäkring

Fr v. Cecilia Fochsen, chef för marknad och produkt på Akademikerförsäkring samt AnnaCarin Heller, partneransvarig på Dina Försäkring AB.

– För oss är det också viktigt att kunna erbjuda ett heltäckande trygghetspaket till alla medlemmar i våra anslutna fackförbund, säger Cecilia Fochsen, chef för marknad och produkt på Akademikerförsäkring. Vi vill utöka vårt utbud med valmöjligheten för medlemmarna att välja rätt sakförsäkringar utifrån behov. Vi ser fram emot samarbetet med Dina Försäkringar.

Samarbetet med Akademikerförsäkring är en del i Dina Försäkringars satsning på gruppaffär och partnersamarbeten.

– Det är kul att alltfler organisationer och förbund upptäcker oss på Dina Försäkringar och ser oss som en intressant partner med attraktiva produkter och en lång historik med nöjda kunder. Nu ser vi fram emot att komma igång med samarbetet med Akademikerförsäkring och att fortsätta utveckla det framöver, säger AnnaCarin Heller, partneransvarig på Dina Försäkring AB.

 

Relaterade Artiklar