Hem PARTNERZONE

PARTNERZONE

Publicerat av: Redaktionen

 


 

crosskeylogoblack

Marknaden för finansiella tjänster är mer tillgänglig än någonsin. Samtidigt är den också komplexare med allt snävare förordningar, nya kundbeteenden och stora teknikskiften. För dem som kan hantera utmaningarna finns oändliga möjligheter – och det är precis där Crosskey ger dig kraften som krävs. Det här dynamiska landskapet är vår värld, en värld vi gärna delar med dig. Vi är en IT-innovatör sprungen ur bankvärlden och det är just vår förståelse, kreativitet och känsla för detaljer som gör att vi kan förverkliga dina planer – snabbare och utan krångel. Är du redo för nya affärer? Låt oss ta det steget tillsammans.

Vi stödjer dina affärer

Crosskeys flexibla, modulbaserade lösningar gör att du kan välja exakt den funktionalitet du behöver, samtidigt som du kan expandera och anpassa verksamheten i takt med att dina behov skiftar.

Vi sätter alltid människan i centrum. Genom ett tätt samarbete med dig och genom att alltid göra det där lilla extra, försäkrar vi oss om att du uppnår önskat resultat. Tack vare hög effektivitet, nya sätt att genera intäkter och svårslagen service, förverkligar vi dina ambitioner och säkrar en långsiktig lönsamhet.

En partner för helhetslösningar

Crosskey kombinerar storskalig IT-förmåga med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. Vi gör det enklare att generera nya intäkter från finansiella tjänster och hjälper dig ut på marknaden snabbare och med rätt erbjudande. Vår expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort- och mobilbetalningar samt kapitalmarknad. Vi är ett dotterbolag till Ålandsbanken med kontor i Mariehamn, Stockholm, Helsingfors och Åbo. Våra kunder finns i Norden och inkluderar bland annat Ålandsbanken, S-Banken, DNB och Marginalen Bank.

Crosskey i korthet

  • Tidigare en del av Ålandsbanken. Under 2004 beslutades att IT-avdelningen skulle avknoppas i en separat verksamhet – och Crosskey grundades.
  • Idag är Crosskey ett helägt dotterbolag till Ålandsbanken Abp.
  • Crosskey har kontor i Mariehamn, Stockholm, Helsingfors och Åbo.
  • 280 heltidsanställda
  • Omsättning (2019): 35,394 miljoner euro
  • Rörelseresultat (2019): 2,988 miljoner euro

Vill du får mer information? Klicka här!

 

 

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>