Cognosec tecknar Cybersecurity kontrakt i Sydafrika
Hem Säkerhet Cognosec tecknar Cybersecurity kontrakt i Sydafrika

Cognosec tecknar Cybersecurity kontrakt i Sydafrika

Publicerat av: Redaktionen

Cognosec AB, en ledande leverantör av lösningar inom Cyber Security med verksamhet i Europa, Afrika och Mellanöstern

Har tecknat ett kontrakt med en ledande Sydafrikansk finansiell institution om leverans av cybersecurity lösningar och tjänster.

Kontraktet, som omfattar ett initialt program löper under tre år IT-Finans.se och bekräftar Cognosec´s målsättning att bygga upp långa lönsamma relationer med sina kunder och pekar återigen på den växande betydelsen av Cybersecurity. Efterfrågan på säkerhetstjänster växer starkt när cyberbrottslighet blir en fråga som alla företag och organisationer måste skydda sig emot.

Som en specialist inom Cybersecurity och marknadsledande i Afrika, är Cognosec perfekt lämpad att ge lösningar som efterfrågas av stora organisationer och finansiella aktörer överallt i världen. Det här kontraktet avspeglar Bolagets välrenommerade och växande kundbas, samt understryker hur marknaden värdesätter Cognosec tjänster.

– Vi är glada över att få utvidga våra affärsrelationer med en värdefull och respekterad kund, säger Robert Brown, VD för Cognosec AB. Inga ledande finansiella institutioner är beredda att ta risker när det gäller Cybersecurity. Det är där Cognosec kommer in – för att tillföra teknisk expertis, duktiga medarbetare och våra omfattande erfarenheter för att skapa en effektiv och tillförlitlig Cybersecurity.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>