Cyberkriminaliteten och hotbilden: Phishing-attacker och banktrojaner ökar i syfte att stjäla våra pengar
Hem Säkerhet Cyberkriminaliteten och hotbilden: Phishing-attacker och banktrojaner ökar i syfte att stjäla våra pengar

Cyberkriminaliteten och hotbilden: Phishing-attacker och banktrojaner ökar i syfte att stjäla våra pengar

Publicerat av: Redaktionen

Bara i år har vi sett både ryska och kinesiska underrättelseorganisationer installera skadlig kod hos svenska företag för att komma åt värdefull data och information.

Samtidigt fokuserar hackers från Ukraina på att genomföra omfattande Phishing-attacker och banktrojaner, i syfte att stjäla våra pengar.IT-Kanalen.se

IT-Finans har fått full insikt på nya säkerhetshoten och förstå hur angreppen praktiskt går till, TrueSecs har idag meriterade säkerhetsteam en heldags-summit fylld med tekniska sessioner och massor av livedemos.

Vi får exklusiv insyn i hur den kriminella världen och underrättelseorganisationer agerar för att komma åt värdefull data och information.

Under Cyber Security Summit har vi fått ovärderliga insikter för att kunna agera proaktivt och möjlighet att kunna åtgärda svagheter som finns, men vi får arbeta snabbt och stringent samt vara medveten om att nya hot kommer och kan se annorlunda och förfinande ut i morgon än hur den ser ut idag, hackers är fokuserade, effektiva.

IT-tekniker, utvecklare eller IT-chef, de har framför sig en hotbild som kommer alltid att finnas och kommer allt bli mer avancerad, därför är cybersäkerhet – det viktigaste att förhålla sig till i den IT-miljö vi har idag och måste ligga steget före “katt och råtta leken” hackers.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>