Check Point Software presenterar nya Infinity AI Copilot – underlättar underskottet av cybersäkerhetsexpertis
Hem SÄKERHET Check Point Software presenterar nya Infinity AI Copilot

Check Point Software presenterar nya Infinity AI Copilot

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsföretaget Check Point Software presenterar den första generationen Infinity AI Copilot under sitt säkerhetsevent CPX 2024 i Bangkok.

Genom att förbättra effektiviteten med hjälp av AI och molnteknik adresserar Infinity AI Copilot det snabbt växande globala underskottet av cybersäkerhetsexperter.

Cybersäkerhetsläget har aldrig tidigare varit så utmanande och allvarligt. 2023 var ytterligare ett år med en stigande mängd attacker och organisationer världen över blev i genomsnitt utsatta för över 60 000 attackförsök, motsvarande 1158 attacker per organisation i veckan. Samtidigt står verksamheter inför en stor utmaning med brist på både kunskap och personal med cybersäkerhetsexpertis. Med detta som bakgrund har Check Point utvecklat Infinity AI Copilot som tränats på 30 år av end-to-end säkerherhetsdata för att utrusta säkerhetsavdelningar med ett kraftfullt hjälpmedel.

Check Point Software presenterar nya Infinity AI Copilot – underlättar underskottet av cybersäkerhetsexpertisGenom Generativ AI fungerar Infinity AI Copilot både som en administrativ och analytisk assistent som kan automatisera komplexa säkerhetsuppgifter och föreslå proaktiva lösningar på säkerhetsbrister och hot.

Lösningen kan assistera säkerhetsavdelningarna genom att utföra rutinmässiga uppgifter och på så sätt frigöra tid åt personalen att fokusera på den strategiska innovationen.

Infinity AI Copilot integreras sömlöst över hela Check Point Infinity Platform, vilket skapar en enhetlig användarupplevelse över hela plattformen.

– Tack vare Infinity AI Copilot kommer många säkerhetsavdelningar spara stora mängder tid och resurser, säger Mats Ekdahl, säkerhetsexpert på Check Point Software. Det kommer innebära att mer juniora personer med AIs hjälp kan utföra stora delar av det rutinmässiga men så nödvändiga arbetet. Samtidigt frigör det tid för de mer seniora experterna att arbeta med mer strategiskt och framåtblickande arbete.

För mer information, läs här:

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>