Hantera företagets leverantörsfakturor – direkt i molnet.
Hem TeknikProduktnyhet Hantera företagets leverantörsfakturor – direkt i molnet.

Hantera företagets leverantörsfakturor – direkt i molnet.

Publicerat av: Redaktionen

Senaste versionen av ExFlow från svenska SignUp Software är en säker och kostnadsbesparande molnbaserad tjänst för att automatisera hanteringen av leverantörsfakturor.

Applikationen har validerats för Microsoft purfärska affärssystem Dynamics 365 for Operations och redan nu har sex kunder tagit steget.

IT-Finans.se

SignUp Softwares VD Henrik Garvne

– Vi ser en stor ambition bland våra kunder att vilja ligga i framkant av den digitala transformationen mot molntjänster, säger produktchefen Per Skoogh.

Microsofts Dynamics 365 for Operations, som släpptes så sent som i början av november, är ett stort steg i digitaliseringen av affärsprocesser och är det första Dynamics-systemet som levereras molnbaserat (Software-as-a-Service). Dynamics 365-användarna kan komplettera affärssystemet med skräddarsydda, molnbaserade appar för sina affärsbehov i AppSource.

”Nästa naturliga steg”

Den senaste versionen av ExFlow är också den första svenska produkt som validerats för Microsofts Dynamics 365 for Operations och finns nu tillgänglig att ladda ner i AppSource. Den väletablerade tjänsten för automatisering av leverantörsfakturor är numera också molnbaserad, en väntad utveckling och en högst medveten strategi från SignUp Software.

– Leverantörsfakturahantering har varit en av de processer som har legat i framkant vad gäller digitalisering under många år. Globala organisationer har enkelt kunna se de fördelar och besparingar som ett automatiserat arbetsflöde leder till. Nästa naturliga steg för våra kunder är att lyfta de processerna in en molnbaserad miljö, säger SignUp Softwares VD Henrik Garvner.”

”Kommer att vara standard”

Digitaliseringen av affärsprocesser ökar tryggheten, säkerheten och effektiviserar kundernas verksamhet. Molnet, med hjälp av fjärrservrar för att lagra data och värdtjänster, är en allt viktigare drivkraft i vår digitala ekonomi. Enligt konsultföretaget Gartner kommer vi inom kort att använda molnet som standard, snarare än att sitta på lokala lösningar, och detta kommer att vara standard för de flesta större organisationer inom de närmaste åren.

När det gäller leverantörsfakturahantering är fördelarna med en molnbaserad lösning många i allmänhet och hos nya ExFlow i synnerhet (se faktaruta).

”Användarvänligt webbgränssnitt”

Per Skoogh, produktchef hos SignUp Software, vill gärna lyfta fram ExFlows enkelhet och smidighet.

– I den nya versionen arbetar såväl reskontra som attestanter inne i ett användarvänligt webbgränssnitt i Dynamics 365:s ExFlow-modul. ExFlow utökar Dynamics 365:s funktionalitet utan att förändra den ursprungliga koden. All programkod är gjord som ”extensions” vilket gör att den även kan installeras hos kunder som har egna anpassningar eller add-ons utan problem.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>