Young E-business of the Year 2021
Hem NyheterE-handel Young E-business of the Year

Young E-business of the Year

Publicerat av: Redaktionen

Här är vinnaren i årets entreprenörstävling för unga

För femte året i rad har Svea och Payson genomfört tävlingen Young E-business of the Year för att uppmuntra till ungt entreprenörskap och väcka intresse för e-handel.

Med chansen att vinna ett stipendium har ungdomar mellan 15 och 25 presenterat sina e- handelsidéer för jurypanelen.

Nu har tre finalister utsetts och Ezteric koras till årets vinnare.

Young E-business of the Year 2021Under oktober har bank- och finansgruppen Svea och Payson genomfört den årliga tävlingen Young E-business of the Year för att uppmuntra fler att starta e-butik och främja ungdomars entreprenöriella anda. Runt om i landet har ungdomar presenterat sina bästa e-handelsidéer med chansen att kamma hem ett stipendium. Nu står det klart att tre bidrag tagit sig hela vägen till final, där Ezteric står som vinnare. Wilma Emanuelsson, grundare och vd av Ezteric presenterade en e-handelsidé som grundar sig i att underlätta vardagen för människor med dyslexi.

  • Det känns fantastiskt att få äran att vinna Young E-business of the Year! Jag är otroligt tacksam för detta och ser verkligen fram emot de nya möjligheterna som medföljer. Att koras som vinnare kommer öppna upp nya vägar för både mig och min e-handelsidé, säger Wilma Emanuelsson, vd och grundare av Ezteric.

 

  • Stort tack till alla som deltog i årets tävling. I år fick vi in fantastiska bidrag och det är kul att se det enorma engagemang som finns för entreprenörskap och e-handel bland ungdomar runt om i landet. Årets vinnare tog fasta på vad tävlingen faktiskt grundar sig i vilket är innovation, entreprenörskap och e-handel. Ezteric hade ett tydligt syfte och vi ser potentialen för en snabb tillväxt nu när det blir vanligare att verktyg och hjälpmedel digitaliseras, säger Magdalena Caesar, Affärsområdeschef betallösningar för e-handel på Svea

Nytt för i år är att e-handelsplattformen Starweb sponsrar årets tävling med ytterligare 10 000 kronor till vinnaren.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>