Nytt kontor i Stockholm ska bidra till att stärka Resurs position inom e-handel
Hem NyheterE-handel Nytt kontor i Stockholm ska bidra till att stärka Resurs bank position inom e-handel

Nytt kontor i Stockholm ska bidra till att stärka Resurs bank position inom e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Resurs Bank har öppnat dörrarna till ett nytt kontor i Stockholm med plats till 30–40 medarbetare.

Med kontor i ett av Europas största fintech-center får Resurs möjlighet att tillföra värdefull kompetens och samarbeten som ska stärka Resurs som tech-orienterad och kommersiellt driven aktör på den nordiska marknaden.

Resurs Bank har förutom sitt huvudkontor i Helsingborg också kontor i Malmö och Borås samt i de nordiska huvudstäderna Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Sverige är Resurs hemmamarknad och som en del i bankens pågående förändringsresa har Resurs nu även öppnat kontor i den svenska huvudstaden.

Nytt kontor i Stockholm ska bidra till att stärka Resurs position inom e-handel

– Resurs är mitt i en spännande förändringsresa med fokus på att stärka vår position inom fram för allt e-handel och kommersiella erbjudanden på den nordiska marknaden. Det kräver hög kompetens och därför behöver vi vara på plats i Stockholm som är ett europeiskt fintech-nav. Vi kommer också närmare kunder och intressanta partners vilket är mycket värdefullt, säger Nils Carlsson, VD, Resurs Bank.

Resurs moderna Stockholmskontor är en del av innovations- och tech-huben The Factory som samlar startups, företag och organisationer under samma tak.

– Vi kommer bli en del av en spännande och innovativ miljö vilket kommer bidra till vår förändringsresa. Vi går mot att bli mycket mer tech-orienterade och stärka vår position fram för allt inom e-handel för att skapa förutsättningar för ökad tillväxt, säger Nils Carlsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>