Hanna Bertils värvas som ny vd för Säkra Koncept
Hem Försäkring Säkra rekrytererar Hanna Bertils som ny vd

Säkra rekrytererar Hanna Bertils som ny vd

Publicerat av: Redaktionen

Säkra rekrytererar Hanna Bertils som ny vd för produktbolaget Säkra Koncept.

Därmed blir hon ansvarig för koncernens MGA-verksamhet.

Hanna Bertils har över 25 års erfarenhet inom försäkringsbranschen och har under de senaste tretton åren ansvarat för försäljning och affärsutveckling inom Affinity vid WTW. Närmast kommer hon från positionen som Sales & Business Development Director. Hanna har tidigare även arbetat som försäkringsmäklare och innehaft olika chefsroller vid dåvarande Willis.

Hanna Bertils värvas som ny vd för Säkra Koncept”Vi har en stark MGA-verksamhet inom Säkra som fortsätter att växa kraftigt. I Hanna får vi en mycket rutinerad person med goda ledaregenskaper och helt rätt profil att leda arbetet framåt”, säger Eva Pantzar Waage, vd och koncernchef vid Säkra.

I bolagets produktutbud ingår bland annat upphandlade försäkringslösningar för småföretag, motorflottor, entreprenad, fullgörande, cyberrisker, vd- och styrelseansvar, tjänsteresor och personskydd.

”Säkra är ett framåtlutat företag som har kommit väldigt långt inom flera områden. Jag ser fram emot att bidra i det fortsatta arbetet tillsammans med alla blivande kollegor inom Säkra”, säger Hanna Bertils.

Hon tillträder tjänsten senast 1 mars 2024.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>