Naveo Pro gör arbetet med löpande underhåll och säkerhet i byggnader mycket enklare
Hem Säkerhet Naveo Pro gör nu arbetet med löpande underhåll och säkerhet i byggnader mycket enklare

Naveo Pro gör nu arbetet med löpande underhåll och säkerhet i byggnader mycket enklare

Publicerat av: Redaktionen

Naveo Pro-systemet gör det möjligt att konfigurera, underhålla och styra hela sin nödbelysningsinstallation med en mobilapp.

Översikt i realtid över alla system spar tid, möjliggör bättre underhållsplanering och ökar säkerheten i byggnaden.

Håll koll dygnet runt på byggnaden via Google maps.

Övervakningssystemet Naveo Pro från ABB erbjuder ett öppet och proaktivt sätt att installera, övervaka och underhålla nödbelysningssystem från en mobil enhet. Den här lösningen är en del av ABB Ability -plattformen för uppkopplade enheter och erbjuder kompromisslös cybersäkerhet. Samtidigt möjliggör den säker integrering av data som ger viktiga fördelar för alla användare av systemet.

”Naveo Pro gör det möjligt för användarna att hantera sitt nödbelysningssystem och samtidigt registrera all aktivitet på ett säkert sätt i molnet. Det gör att kunderna inte behöver oroa sig för sin säkerhetsinstallation och skapar också möjlighet för fler uppkopplade nödbelysningslösningar”, säger Ralf Späth, försäljningschef Retail, ABB Electrification i Sverige, och fortsätter:

Naveo Pro gör arbetet med löpande underhåll och säkerhet i byggnader mycket enklare”Genom att utnyttja kraften i molnet frigörs och ges tillgång till data och hanteringstjänster som drastiskt kan minska driftskostnaderna. Det kommer att vara en av de viktigaste faktorerna för fastighetsägare och fastighetsförvaltare för att minska den totala ägandekostnaden för säkerhetssystem i framtiden.”

Med data om nödarmaturer som lagras i molnet ger mobilappen en överblick dygnet runt över alla smarta övervakade byggnader via Google maps.

Byggnadskartor kan laddas upp och lagras på Google maps, vilket visar aktuell status och ger en tydlig och exakt placering av nödbelysningsarmaturen.

Testning, inspektion och underhållsplanering kan schemaläggas för att se till att alla nödbelysningsarmaturer fungerar som de ska. Dessutom kan funktions- och varaktighetstester enkelt programmeras via appen. Fel upptäcks automatiskt och rapporteras direkt till en mobil enhet, var och när som helst. Dessutom kan flera användare få tillgång till den data som finns om nödbelysningssystemet – den kan skickas via e-post, delas och lagras för att ge en statusuppdatering på nödbelysningssystemet.

För att ytterligare förbättra byggnadssäkerheten skickar systemet underhållsvarningar i Naveo Pro-appen så att komponenter kan bytas ut redan innan ett fel uppstår. Alla funktioner finns på plats för att optimera säkerheten för besökare eller hyresgäster. Som ett resultat av detta slipper man onödig hantering av utrustning, komplicerat pappersarbete, dubbel datainmatning, söka efter rätt komponenter eller onödiga resor för att hitta reservdelar. Bara en lättillgänglig databas som nås från flera enheter – med tydlig information som gör arbetet med löpande underhåll mycket enklare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>