Nationwide utökar sin portfolio med ytterligare en lånesajt
Hem IT-FINANS TRENDER Nationwide utökar nu sin portfolio med ytterligare en lånesajt

Nationwide utökar nu sin portfolio med ytterligare en lånesajt

Publicerat av: Redaktionen

För lite mer än en vecka sen blev det klart att Nationwide förvärvat en etablerad lånesajt, och nu fortsätter de bygga vidare på sin portfolio med ytterligare en webbplats i samma segment.

Den senaste webbplatsen är en jämförelsetjänst som är specifikt inriktad på snabblån:

Nationwide utökar sin portfolio med ytterligare en lånesajten låneform med oförtjänt dåligt rykte som man nu hoppas rentvå med ärliga recensioner och jämförelser.

Webbplatsen som Nationwide AB har köpt är hittasmslån.se – en webbplats med gedigen historia och en väletablerad position inom privatlån i Sverige. Målsättningen är nu att bygga vidare på den grund som redan har lagts och göra det lättare, men framför allt säkrare, för konsumenter att ta snabblån för att täcka oväntade utgifter i livet.

“SMS lån är ett begrepp som får de flesta att rynka på näsan, men ofta utan ordentlig grund. Snabblån, som låneformen också heter, är nämligen inte så riskabel och farlig som många påstår. Och faktum är att det finns ett stort behov för snabblån i Sverige, och därmed också ett stort behov för seriösa långivare och tjänster som jämför de allra bästa. Därför har vi åtagit oss uppgiften att bygga vidare på denna etablerad jämförelsesajt över alla långivare med schyssta villkor. Som alltid ligger vårt fokus på att skapa opartiska och detaljerade recensioner och jämförelser över alla de aktörer i segmentet som förtjänar det”, säger Matyas Dios, Pressansvarig på Nationwide AB.

SEO som huvudsaklig marknadsföring

För att inte bidra till det dåliga rykte som snabblån redan har kommer webbplatsen endast marknadsföras med sökoptimering (SEO). Det innebär att man inte kommer använda sig av riktade annonser eller uppsökande marknadsföring som kan uppmana konsumenter till att ta lån de inte behöver. Istället kommer konsumenten själv behöva söka efter de tjänster som erbjuds för att därefter ta ett val om vem de väljer att förlita sig på. Och givetvis kommer Nationwide AB endast att lyfta fram aktörer som deras läsare kan förlita sig på.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>