Premiär för IG Börssnack
Hem IT-FINANS TRENDER Premiär för IG Börssnack

Premiär för IG Börssnack

Publicerat av: Redaktionen

Kunskap ger framgång, samtidigt som den är en färskvara – i synnerhet inom finans.

I veckan lanseras därför studioprogrammet IG Börssnack på di.se och IGs kanaler. IG Börssnack sänds veckovis, där de erfarna finansprofilerna Erik Hansén och Jonas Olavi analyserar aktuella händelser och delar erfarenheter om finansvärlden.

Studioprogrammet Börssnack startade som en renodlad finanspodd och blev snabbt en av Sveriges största i sitt segment. Med Erik Hansén och Jonas Olavi i spetsen bjuds lyssnarna på både relevant och gedigen kunskap inom finans, med
fokus på trading.

Nu tar IG, tillsammans med Bonnier News Brand Studio, Börssnack till nästa nivå med ett studioprogram som varje vecka levererar aktuellt innehåll till tittarna. Innehållet kretsar kring ett eller flera relevanta teman vilka sätter prägel på riskaptiten inom finansvärlden. Utbytet av erfarenheter mellan experterna ligger fortfarande till grund för varje studiosändning, där några av nordens absoluta finanstoppar även väntas gästa under året.

Premiär för IG Börssnack

Erik Hansén och Jonas Olavi

– Vi kommer snabbare till kärnan när det visuella kommer till, säger Erik Hansén. Det gör våra analyser och tankar mer tillgängliga och det har alltid varit tanken med Börsnack, – att våra erfarenheter ska nå fram så att fler är bättre rustade i finansvärlden, fyller Jonas Olavi i.

Onsdag 31 augusti är det premiär för studioformatet av en av Sveriges största finanspoddar. IG Börssnack sänds veckovis på Di.se och komprimeras till 20 minuter istället för en timma, enligt tidigare format. Mängden användbara insikter kommer däremot att bestå.

– Den här satsningen, att ge fler mer kunskap inom trading, ligger helt i den riktning IG ska ta framöver, säger Johan Uddenberg, Marknadschef på IG. Podden Börssnack har idag 30 000 unika tittare och lyssnare i månaden och är en
av Sveriges största finanspoddar. Börssnack har producerats sedan 2018.

 

 

Relaterade Artiklar