TF Bank ny kund till Iver
Hem IT-Finans Trender TF Bank en ny kund till Iver

TF Bank en ny kund till Iver

Publicerat av: Redaktionen

TF Bank, en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar, har valt Iver som ny helhetsleverantör av IT-tjänster.

TF Bank är noterade på Nasdaq Stockholm.

TF Bank ny kund till IverTF Bank, en internetbaserad nischbank som erbjuder konsumentbanktjänster och e-handelslösningar genom en egenutvecklad IT-plattform med hög grad av automatisering, har valt Iver som ny helhetsleverantör av IT-tjänster.

Ett femårsavtal är tecknat där Ivers leverans bland annat omfattar IT-drifttjänster, kommunikation, licenshantering och applikationsdrift.

– För oss på TF Bank som driver en modern bankverksamhet är IT-infrastrukturen avgörande. I vår upphandling sökte efter en professionell leverantör som vi kan samverka med på ett modernt sätt. Iver har också en bevisad leveranskapacitet från andra kunder inom bank och försäkring vilket var viktigt för oss, säger Björn Skytt, CIO, på TF Bank.

– Att vi har vunnit TF Banks förtroende som ny helhetsleverantör av IT-tjänster och då också ytterligare en kund inom vår prioriterade vertikal bank och försäkring är förstås väldigt kul. TF Bank är en modern bank med en digital grund och vårt uppdrag är att säkerställa ett nära samarbete där vår leverans möjliggör rätt digitala förutsättningar för TF Banks fortsatta utveckling, säger Magnus Furmarker, VP Business Development, på Iver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>