Gsite blir partner på Byggforum 2022
Hem Fastigheter Gsite blir partner på Byggforum i Stockholm

Gsite blir partner på Byggforum i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Gsite, en molnbaserad mjukvara för byggledning och informationshantering, deltar i årets Byggforum i Stockholm för att belysa digitaliseringen av byggbranschen och effektiviseringen av byggarbetsplatsens arbetsprocesser för att nå tuffa hållbarhets-, klimat- och affärsmål.

Det kommer att samtalas kring utveckling av material, transporter, digitalisering, effektivisering, återbruk och mycket mer.

Bygg- och fastighetssektorn utvecklas i snabb takt och konferensen lyfter fram dagens utmaningar, möjligheter men även framåtrörelsen i byggbranschen.

”Som en aktör inom digitalt byggande ser vi Byggforum som rätt mötesplats för att fortsätta driva viktiga frågor framåt. Med vår programvara för byggarbetsplatsen, Gsite, ser vi stora möjligheter att förbättra produktiviteten, lönsamheten och projektkvaliteten i byggprojekten. Vi ser vår lösning som en viktig del av byggbranschens digitala utveckling, som strävar efter att bli effektivare, grönare och mer hållbar.” säger Tom Young, Construction Director på MagiCAD Group Ltd.

MVB är ett av Sveriges största byggföretag med högt fokus på kvalitet och hållbarhet. Tack vare programvaran och dess funktioner för att skapa ärendehantering, checklistor samt kvalitets- och skyddsronder kunde man eliminera tidskrävande administrativt arbete.

Gsite blir partner på Byggforum 2022

Gsite blir partner på Byggforum 2022

”Man stöter på utmaningar varje dag i produktionen. Vi jobbar med människor på nära håll och det kan vara både tufft samt lätt vissa dagar. Sen är tiden alltid en utmaning. I detta projekt har vi haft en bra tidsplan och haft möjligheten att kunna planera jobben i god tid.”, säger Albin Sigvardsson, arbetsledare på MVB ÖST AB.

Med hjälp av Gsites mobilapp och webbaserade gränssnitt får kunderna en enkel överblick och kontroll över sina projekt.

Genom att använda Gsite sparar företagen inte bara tid, kommunikationen förbättras och transparensen ökar. Gsite har i dagsläget använts i över 30. 000 byggprojekt runtom i världen. Gsite är del av MagiCAD Group.

MagiCAD Group är specialiserade på programvaror och tjänster för bygg- och fastighetsbranschen och är marknadsledande i Norden med produkter som MagiCAD för AutoCAD och MagiCAD för Revit. Programvarorna används av tusentals företag i över 80 länder runtom i världen. Med mer än 35-års erfarenhet inom branschen erbjuder MagiCAD Group intelligenta lösningar som gör det dagliga arbetet enklare, snabbare och mer lönsamt.

2014 blev de del av Glodon Group, en av Asiens största leverantörer av digitala byggplattformar. Gsite har varit framgångsrikt i stora delar av Asien under många år och under 2020 introducerades programvaran i Sverige och Storbritannien.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>