Snart klart för inflyttning i Kirunas nya centrum – ”Spännande att bygga upp bankens nya mötesplats”
Hem STARTUP Snart klart för inflyttning i Kirunas nya centrum

Snart klart för inflyttning i Kirunas nya centrum

Publicerat av: Redaktionen

Det är mitt i en intensiv tid när vi möter Otto Andersson, kontorschef på Sparbanken Nords kontor i Kiruna.

Kontoret som håller öppet ytterligare 3 veckor innan flyttlasset går till nya centrum.

— Ja, det är mycket nu, säger Otto med ett skratt. Vi har precis fått den nya kassadisken på plats och den fina väggmålningen om vårt samhällsengagemang börjar ta form och känns helt rätt. Det känns som en milstolpe – nu börjar det se ut som om det ska bli en bank här.

Sedan april 1995 har banken huserat i lokalerna på Lars Janssonsgatan. Först som Sparbanken Sverige, sen som Föreningssparbanken och Swedbank innan namnet blev Sparbanken Nord år 2009. Otto tog över rollen som kontorschef för 1,5 år sedan.

”Det känns som ett privilegium att vara med och bygga upp bankens nya mötesplats i det nya Kiruna.”

— Det är här vi ska möta våra kunder – både nya och gamla – i den enormt spännande tid vi lever i och har framför oss, säger Otto och fortsätter;

Snart klart för inflyttning i Kirunas nya centrum – ”Spännande att bygga upp bankens nya mötesplats”

Kontorschef Otto Andersson ser fram emot att få hälsa kunderna välkomna till det nya kontoret

— Samhällsomvandlingen, stora satsningar inom gruvnäringen, en växande rymdindustri och inte minst turismnäringen med allt unikt som vårt närområde har att erbjuda. Det känns som ett privilegium att vara med och bygga upp bankens nya mötesplats i det nya Kiruna helt enkelt, säger han.

Att det är mycket att tänka på när en verksamhet som en bank ska flyttas skriver Otto under på. Allt från datakommunikation till kaffekokare ska fungera på det nya stället.

Och samtidigt ska övergången självklart gå så smidigt som möjligt för alla kunder. Timmarna blir många och långa men Otto, Hasse, Kimberley, Lena och resten av gänget på Kirunakontoret är positiva och ser fram emot sin nya arbetsplats.

— Att flytta en bank är ju ingenting mot att flytta en hel stad – så det här ska gå hur bra som helst, avslutar Otto och önskar alla varmt välkomna till de nya lokalerna den 16:e maj.

Det nya kontoret invigs måndag 16 maj och har då öppet 10-16. Med anledning av flytten håller kontoret på Lars Janssonsgatan stängt 11-13 maj.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>