Barracuda kompletterar sitt e-postskydd med Zero Trust Access
Hem Säkerhet Barracuda kompletterar sitt e-postsäkerhet med Zero Trust Access

Barracuda kompletterar sitt e-postsäkerhet med Zero Trust Access

Publicerat av: Redaktionen

Barracuda Networks kompletterar sina tjänster inom e-postsäkerhet med så kallad Zero Trust Access.

De nya funktionerna gör det möjligt att kontrollera och hantera åtkomsten till e-postsystem och Microsoft 365-applikationer efter behov.

Med Zero Trust Access kan användarna öka säkerheten i Microsoft 365-miljöer genom att kontinuerligt verifiera och endast tillåta att rätt användare kommer åt enskilda resurser. Med en åtkomstpolicy som baseras på villkor, tid och kontext går det att minska attackytan mot e-post och applikationer i Microsoft 365.

Barracuda kompletterar sitt e-postskydd med Zero Trust Access

Zero Trust eller ”nolltillit” bygger på principen att inte lita på något som inte är identifierat och autentiserat vid varje interaktion.

Starkt skydd mot kontoövertagande
– Ett robust skydd för e-postsäkerhet är särskilt viktigt för att förhindra kontoövertaganden. När ett konto stulits vet vi att angripare ofta rör sig i sidled genom Microsoft 365-miljön för att komma åt andra applikationer och data.

-Barracudas e-postskydd kompletterad med Zero Trust-säkerhet gör företag extra motståndskraftiga och ger dem ett extra lager av skydd för Microsoft 365, säger Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

Zero Trust Access är nu en del av tjänsten Barracuda Email Protection Premium Plus.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>