Hem Nyheter Stefan Ingves medverkar på Business Arena Stockholm

Stefan Ingves medverkar på Business Arena Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Riksbankschefen medverkar på Business Arena Stockholm, Nordens ledande mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen, som arrangeras digitalt den 8-9 december 2020.

Stefan Ingves medverkar på Business Arena Stockholm 2

Stefan Ingves talade på Business Arena Stockholm 2019. Foto: Elias Ljungberg

Stefan Ingves är riksbankschef redan 1 januari 2006 och har en lång karriär bakom sig bland annat på Finansdepartementet, Bankstödsnämnden och Internationella Valutafonden, IMF.

På Business Arena Stockholm håller Stefan Ingves ett anförande om hur Riksbanken resonerar framöver kring penningpolitiken. Moderator är Åsa Julin, journalist.

Vad: Penningpolitiken i en föränderlig värld

När: 8 december kl. 14.00-14.30

Plats: Business Arena Stockholms digitala plattform

Årets Business Arena Stockholm genomförs på en digital eventplattform med olika scener, flera sätt att nätverka och en digital partnerutställning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>