Copiax och Trainor samarbetar inom kompetensutveckling
Hem Fastigheter Copiax och Trainor i samarbete inom kompetensutveckling

Copiax och Trainor i samarbete inom kompetensutveckling

Publicerat av: Redaktionen

Trainor och Copiax har tecknat ett samarbetsavtal  där de tillsammans erbjuder Copiax kunder utbildning till rabatterade priser.

Copiax är den största grossisten i Sverige inom lås och säkerhet.

Över 100 leverantörer säljer via Copiax och en stor del av företagen inom säkerhetsbranschen väljer Copiax för sina produktinköp och som lager- och logistikpartner. Copiax styrka är att se till att kunden får rätt produkter till rätt pris i rätt tid.

Copiax och Trainor samarbetar inom kompetensutveckling

Natalie Rindevall, Copiax och Martin Lemon, Trainor

”Det mycket intressant att ingå ett samarbete med Copiax. Inom säkerhetsbranschen kommer personalen ofta i kontakt med elfaran och här kan vi inom Trainor hjälpa till med kompetensutveckling. I skrivande stund pågår utveckling av en ny e-learningkurs inom elsäkerhet. Den kommer att heta Elsäkerhet för Säkerhetstekniker och är anpassad efter de situationer som en säkerhetstekniker möter i sin vardag och hur man de förhåller sig till elfaran.

Vi erbjuder naturligtvis även flera lärarledda- och webbkurser både inom Elsäkerhet och Arbetsmiljö som passar Copiax kundbas,” säger Martin Lemon, Sälj- och marknadschef på Trainor Sverige AB.

”Copiax samlar såväl säkerhetsprodukter som ett relevant tjänsteutbud. Samarbetet med Trainor innebär att vi förbättrar vår service för våra kunder ytterligare. Bra e-learning är ett utbildningssätt vi ser växa och som ger stor räckvidd,” säger Natalie Rindevall, Event- & Utbildningsansvarig hos Copiax.

Trainor har branschkunskap och utvecklar moderna utbildningslösningar anpassade för en arbetsstyrka som ofta inte har tid att försvinna hela dagar på utbildningar.

”Vi levererar modern, marknadsledande e-learning för yrkesproffs som har en varierande vardag och inte sitter stilla på kontoret hela dagarna.
Trainor kan hjälpa Copiax kunder genom att skapa en bra kompetensöversikt för personalen. Trainor.se innehåller funktioner som ger en bra överblick över personalen och gör det enklare att boka och administrera utbildningar för hela företaget. Det är funktioner som ger en möjlighet till en mer samlad bild av medarbetarnas totala kompetensutveckling,” säger Martin Lemon.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>