Evident ingår partnerskap med Insurely och Preglife
Hem Försäkring Evident ingår ny partnerskap med Insurely och Preglife

Evident ingår ny partnerskap med Insurely och Preglife

Publicerat av: Redaktionen

Evident har tillsammans med Insurely tagit fram en enkel, digital och sömlös API-lösning för att enkelt köpa livförsäkring och lanserar nu detta till marknaden – först ut att erbjuda detta till sina kunder är Preglife som implementerat lösningen i sin app.

Preglife är Sveriges populäraste app för blivande och nyblivna föräldrar.

Genom Preglifes app kan du följa din graviditet vecka för vecka. Med Evident och Insurelys API-lösning kan Preglife nu integrerat i appen erbjuda sina kunder livförsäkring, ett naturligt nästa steg för Preglife mot att bli en holistisk försäkringspartner för alla växande familjer i Sverige.

Evident ingår partnerskap med Insurely och Preglife

Michaela Bruneheim

”Vi är väldigt stolta över att kunna informera om att Preglifes försäkringserbjudande nu är komplett, tack vare vårt partnerskap med Evident och Insurely. Den API-lösning som Evident och Insurely tillhandahåller passar som handen i handsken med vår ambition om att leverera en sömlös och användarvänlig kundupplevelse!” säger Per Einarsson, CCO på Preglife. Han fortsätter: ”Preglife har en lång historia av framgångsrika partnerskap inom försäkring och vi kan tydligt se fördelarna av att erbjuda livförsäkring i vår app.”

Insurtechbolaget Insurely är Europas ledande ’open insurance’ plattform. Insurelys målsättning är att göra försäkringsbranschen mer öppen och transparent. Tillsammans med Evident har Insurely tagit fram Checkout-modulen för individuell livförsäkring där kunder sömlöst erbjuds livförsäkring i Evident som är API-leverantör. Denna ’plug-n’-play’ lösning kan enkelt implementeras hos en mängd olika företag och tredjepartsamarbeten.

”Vi är glada och stolta över att lansera vår nya digitala partnerskapsmodell med Insurely och Preglife! Tillsammans gör vi det möjligt att erbjuda en sömlös digital kundupplevelse med förmånen av en ’instant insurance’. Att skaffa barn är en livsomvälvande händelse där det är naturligt att börja tänka på framtiden och behovet av trygghet för familjen. Nu kan föräldrar få det skydd som de behöver – enkelt och bekvämt inbäddat i Preglifes app.” säger Michaela Bruneheim, VD på Evident.

Martin Einemo, VD på Insurely, fortsätter och lägger till: ”Partnerskapet mellan Insurely, Preglife och Evident är det perfekta exemplet på hur kundorienterade företag, likt Preglife, kan skapa ökat kundvärde till sina kunder genom att erbjuda livförsäkring. Vår Checkout-modul i Preglife erbjuder gravida kvinnor ett sömlös och användarvänligt köpflöde där de kan få begriplig information och göra välinformerade beslut om det försäkringsskydd som de behöver.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>