Autocirc inleder landsomfattande samarbete med If Skadeförsäkring i Norge
Hem Försäkring Autocirc inleder samarbete med If Skadeförsäkring i Norge

Autocirc inleder samarbete med If Skadeförsäkring i Norge

Publicerat av: Redaktionen

Autocirc är stolta över att meddela ett nytt och spännande samarbete på den norska marknaden med Nordens största försäkringsbolag If.

Samarbetet inleds i oktober 2023 och förväntas skapa betydande fördelar för båda parter på lång sikt.

Autocirc blir en av If Skadeförsäkringars största samarbetspartners inom bildemontering samt användning och tillgänglighet av återvunna reservdelar av hög kvalitet i reparationsverksamheten.

Autocirc inleder landsomfattande samarbete med If Skadeförsäkring i Norge

Autocirc inleder landsomfattande samarbete med If Skadeförsäkring i Norge

– Försäkringsbolagen spelar en viktig roll i omställningen till en cirkulär bildelsindustri. Autocirc är en ledande skapare av cirkularitet inom bilbranschen i de nordiska länderna. Genom att arbeta tillsammans kan vi bli ännu smartare i hur vi använder delarna från kollisionsskadade bilar. Partnerskapet med If Skadeförsäkring är en fantastisk möjlighet för oss att ytterligare stärka vår närvaro i Norge samtidigt som vi verkar för ökat återbruk och återvinning av reservdelar.

Vi är mycket glada över att få samarbeta med ett så framstående försäkringsbolag, säger Bjarte Kaldestad, Landschef Autocirc Norge.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>