Valutahandel släpper lista på 15 hetaste kryptostäderna
Hem IT-Finans TrenderKryptovaluta Valutahandel släpper lista på 15 hetaste kryptostäderna

Valutahandel släpper lista på 15 hetaste kryptostäderna

Publicerat av: Redaktionen

I takt med att intresset för kryptovalutor växer lavinartat, så tar Valutahandel.se upp världens hetaste städer för 2021 inom detta område.

För alla som vill skaffa nya kontakter, gå på spännande kryptoevents eller få en dos inspiration, så kan dessa städer vara lite extra intressant.

Medan ordet NFT (Non Fungible Token) har kommit in som årets ord i Collin’s dictionary, så börjar det talas om kryptovalutor i nästan alla sammanhang numera. Idag så passar Valutahandel.se på att släppa en alfabetisk rangordnad topplista över världens hetaste kryptostäder, där både flera större och ett antal mindre städer är med.

Inom Europa så finns det fullt av olika centrum, med olika fokus. Amsterdam är en av flera kryptovänliga europeiska städer, där väldigt många butiker accepterar krypto som betalningsmedel. En av branschens största konferenser, Blockchain Conference Amsterdam, sker också i Amsterdam varje år.

Valutahandel släpper lista på 15 hetaste kryptostädernaBerlin har för närvarande ett populärt event på distans som heter Blockchain nights, där både forskning och kryptoindustrin kopplas samman.

Kiev i Ukraina har siktet inställt på att bli en av Europas viktigaste städer för kryptovalutor. En stor grupp duktiga utvecklare, tillsammans med en stöttande regering som har legaliserat och reglerat innehav och handel med kryptovalutor avsevärt mer än de flesta andra länder.

En annan stad sin blommat på kryptovalutascenen är Lissabon, där Europas största techevent går varje höst – WebSummit. Många digitala nomader flyttar hit, kryptovalutor såsom Polkastarter har initierats härifrån och det går flera sammankomster varje vecka inom området.

I Asien så kommer flera startups frånTel Aviv, så även inom kryptovalutasfären. Hong Kong är centrum för många kryptobolag och bolag som Binance, CEX och Crypto dot com har sina respektiva säten just där.

I USA så är soliga Miami en av kryptoindustrins största centrum. Många entreprenörer flyttar hit och stadens administration jobbar flitigt på att skapa en trivsam miljö för investerare och kryptoföretagare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>