CYBER1 bekräftar formellt avslut av rekonstruktionen
Hem Finansröst CYBER1 bekräftar formellt avslut av rekonstruktionen

CYBER1 bekräftar formellt avslut av rekonstruktionen

Publicerat av: Redaktionen

Cyber Security 1 AB, ett ledande internationellt företag inom cybersäkerhet, har bekräftat att det formellt har utträtt ur rekonstruktionen.

Det efter att beslutet om offentligt ackord vann laga kraft efter den 28 juni.

I enlighet med vad som framgick av pressmeddelande den 7 juni 2021, ansökte Bolaget om ackordsförhandling vid Stockholms tingsrätt inom ramarna för rekonstruktionen, med ett förslag om ett offentligt ackord innebärande en nedskrivning med 75 procent av Bolagets oprioriterade skulder som uppstått innan inledandet av  rekonstruktionen i maj 2020.

Tingsrättens beslut om offentligt ackord innebär att de återstående 25 procenten av relevanta skulder ska betalas inom tolv månader från det att beslutet om offentligt ackord har vunnit laga kraft. Tingsrättens beslut har inte överklagats och har därför nu vunnit laga kraft.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>