Safello lanserar en ny funktion för kryptohandel till 0,49 procents avgift
Hem IT-FINANS TRENDERKRYPTOVALUTA Safello lanserar en ny funktion för kryptohandel till 0,49 procents avgift

Safello lanserar en ny funktion för kryptohandel till 0,49 procents avgift

Publicerat av: Redaktionen

Safello, Nordens ledande kryptomäklare, lanserar en ny funktion för handel mellan kryptovalutor.

Funktionen, som kallas “swapping”, innebär att det numera är möjligt att växla (“swappa”) en kryptovaluta mot en annan direkt i mobilapplikationen, utan att behöva involvera fiatvalutor (vanliga pengar) i transaktionen.

Swapping skapar en smidigare användarupplevelse med större flexibilitet. Safellos kunder kommer att gynnas av tjänsten då handelsupplevelsen förbättras och skapar förutsättningar för att de snabbt och enkelt kan kliva in och ut ur sina kryptopositioner, dygnet runt. Möjligheten att handla mellan kryptovalutor möjliggör för investerare att lättare allokera om sina kryptoportföljer på ett dynamiskt sätt. Proceduren att växla mellan krypto till svenska kronor eller euro innan en kryptovalutatransaktion kan genomföras elimineras, vilket bidrar till ökad flexibilitet.

Dessutom möjliggör swapping en lägre handelsavgift, vilket Safello nu inför i samband med lanseringen.

Priset för swapping-transaktioner på Safellos plattform är en fast avgift på 0,99 procent av transaktionsbeloppet. I samband med lanseringen erbjuder Safello en avgift på 0,49 procent under de tre första månaderna.

Safello lanserar en ny funktion för kryptohandel till 0,49 procents avgift– Lansering av swapping är ett steg i att göra vår produkt mer attraktiv och användarvänlig för våra kunder. Kryptovalutor handlas globalt, dygnet runt och året om, vilket är unikt jämfört med produkter som handlas på börsen och det vill vi att våra kunder ska kunna dra nytta av hos Safello. Det känns extra roligt att lansera denna nya funktion med ett marknadsledande pris på denna transaktionstyp, säger Emelie Moritz, vd för Safello.

De tradingpar som nu erbjuds för swapping på Safello är: ALGO-BTC, BTC-USDC, ETH-BTC, ETH-USDC, LINK-BTC och UNI-BTC. Fler tradingpar kommer att läggas till löpande.

 

Relaterade Artiklar