chris bok
Hem EFTER JOBBET Chris Edmans nya bok Intellektuellt kapital – Företagets förmåga att skapa resultat

Chris Edmans nya bok Intellektuellt kapital – Företagets förmåga att skapa resultat

Publicerat av: Redaktionen

Om en ny väg att utveckla, kommunicera och värdera intellektuellt kapital. Ett angreppssätt som fokuserar på kompetensen och människorna i verksamheten.

Det är ju de som ska utveckla de strukturer, samarbeten och kundrelationer som skapar lönsamhet i företag.

Den här nya boken kommer hjälpa till att kicka igång de företag som haft det tufft under pandemin.

Med bakgrund av att pandemin har medfört flera olika utmaningar för många småföretag, släpper Chris Edman sin tredje bok – Intellektuellt kapital. I den beskriver hon hur man frigör kraften och energin i företag.

Den här boken ger de verktyg och råd som behövs för att frigöra potentialen och energin hos de anställda i organisationen. Vilket tyvärr ganska många har behov av efter följderna av ett och ett halvt år med pandemin.

Boken ger en praktisk verktygslåda där själva dialogen mellan personal och ledning är det centrala – då man sätter ord på och tydliggör viktiga förutsättningar för att nå företagsmålen. Genom att jobba med boken och verktyget i dialog blir det tydligt hur både personal och ledning bör jobba och utveckla samarbeten, struktur och relationer som bidrar till resultat och lönsamhet.

Speciellt småföretagen har haft det extra tungt. Många av dem kan behöva extra stöd, handfasta tips och en enkel verktygslåda för att kickstarta sitt företag. Detta är extra viktigt då de bidrar så mycket till vårt samhälle, även om det inte alltid lyfts fram när vi talar om svenskt näringsliv.

“Min dröm är att få fler att uppmärksamma hur viktiga de små företagen är för Sverige. Samtidigt vill jag ge de här företagen fungerande enkla verktyg som ger ett nytänk kring utveckling av lönsamheten. Ofta är det fullt upp med det dagliga och man glömmer lätt bort att jobba med just de förmågor som skapar resultaten – det är människorna – företagets intellektuella kapital”.

Boken och verktyget Intellektuellt kapital är främst riktade till småföretag upp till ca 250 anställda, där styrelse och ledning är mogna att ta ett nytt steg i utvecklingsarbetet.

Med bakgrund av att Pandemin har gjort det extra tufft för många av de minsta företagen, vill Chris speciellt hjälpa dem med upp till 10 anställda. Under resten av 2021 kommer de därför att kunna ladda ner en digital kortversion av boken och verktyget helt utan kostnad på www.intellektuelltkapital.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>