ISS stärker sin närvaro ytterligare inom tekniska tjänster genom ett helt nytt avtal med Micasa Fastigheter.
Hem Fastigheter ISS stärker sin närvaro ytterligare inom tekniska tjänster genom ett helt nytt avtal med Micasa Fastigheter

ISS stärker sin närvaro ytterligare inom tekniska tjänster genom ett helt nytt avtal med Micasa Fastigheter

Publicerat av: Redaktionen

ISS och Micasa Fastigheter har tecknat avtal avseende leverans av teknisk fastighetsskötsel.

Avtalet innebär att ISS ska hantera skötsel, tillsyn, avhjälpande tekniskt underhåll samt säkerhetsarbete och Systematiskt Brandskyddsarbete (SBA) i Micasas fastigheter i Västerort i Stockholmsområdet.

Fastigheternas yta uppgår till 237 000 kvadratmeter och utgörs bland annat av seniorboenden, servicehus samt vård- och omsorgsboenden.

ISS stärker sin närvaro ytterligare inom tekniska tjänster genom ett helt nytt avtal med Micasa Fastigheter.Det nya avtalet träder i kraft den 1 oktober och löper över 4 år, med möjlighet till förlängning i ytterligare 4 år, och cirka 20 av ISS medarbetare kommer att arbeta med uppdraget.

– Vi har kunnat erbjuda Micasa en lösning som tar stor hänsyn till de boende i fastigheterna. Genom tydlig kommunikation och fokus på proaktivitet för att minimera störningar kan vi säkerställa att de boende känner sig trygga, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>