Redpill Linpro utökar nu samarbetet med Skatteverket
Hem Nyheter Redpill Linpro utökar nu samarbetet med Skatteverket

Redpill Linpro utökar nu samarbetet med Skatteverket

Publicerat av: Redaktionen

Den digitala samhällsbyggaren Redpill Linpro meddelar idag att Skatteverket har förlängt sitt avtal med den nordiska open source specialisten inom området API och integrationer och specifikt kopplat till plattformen MuleSoft Anypoint Platform.

Den nya affären, som är en del av det ramavtal för programvarulösningar som Redpill Linpro har med Kammarkollegiet, löper över totalt fyra år och är värt 70 miljoner kr.

Som en del i sitt arbete att skapa ett bättre samhälle, vilket Skatteverket beskriver som sitt ansvar, arbetar myndigheten tillsammans med Redpill Linpros specialister inom integrationer och APIer med att ta fram gränssnitt för att möjliggöra enkel integration och access till sina tjänster för både företags- och medborgartjänster. Ett arbete som genom förlängningen av avtalet nu fortsätter.

Redpill Linpro utökar nu samarbetet med Skatteverket­”Skatteverket är ett mycket bra exempel på hur en myndighet verkligen tagit ett helhetsgrepp kring den digitala transformationen”, kommenterar Henrik Gavelli, koncernchef för Redpill Linpro.

Han fortsätter ”Genom sitt arbete med integrationer och APIer effektiviserar myndigheten sina egna processer samtidigt som de gör det enklare att använda verkets tjänster. Dessutom skapar de öppna gränssnitten innovationsmöjligheter för företag som vill bygga nya tjänster där kopplingen till Skatteverket är viktigt”.

Redpill Linpro har arbetat tillsammans med Skatteverket inom bland annat området API och integrationer sedan 2016. Företagets djupa tekniska kunskap och verksamhetsförståelse i kombination med sin gedigna kompetens kring MuleSoft-plattformen är viktiga anledningar till att samarbetet nu förlängs ytterligare.

­”Tillsammans med Skatteverkets egen personal, det nya licensavtalet för integrationer och APIer och våra egna agila team som sedan tidigare är upphandlade av myndigheten, ska vi fortsätta att genomföra digitaliseringen hos Skatteverket. I slutändan handlar det om att öka samhällsnyttan”, avslutar Henrik Gavelli.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>