Allt du behöver veta om digital signering
Hem Teknik Allt du behöver veta om e-signering

Allt du behöver veta om e-signering

Publicerat av: Redaktionen

Det här är Jacke Jakob Engblom!

Jacke, kundansvarig för Visma Addo, är den hos Svensk e-identitet som ständigt bidrar med energi, kunskap och nya idéer.

Med en lång bakgrund inom försäljning och erfarenhet från olika branscher startade Jacke sin resa på Svensk e-identitet under rådande pandemitider hösten 2021. Han tillträdde rollen som försäljningsansvarig över vårt nya tillskott i tjänsteportföljen, e-signerinstjänsten Visma Addo.

Med stort fokus och med främsta intresse att säkerställa att det bästa erbjudandet på marknaden finns hos oss på Svensk e-identitet, knyter han idag samman tjänster och erbjudande för både stora som små verksamheter.

Allt du behöver veta om digital signeringVi ser att den digitala signeringen är vägen till en enkel, säker och mer miljövänlig “vardag”, med korta ledtider och bra spårbarhet. Viktiga faktorer för såväl kunden som leverantören eller samarbetspartnern.

”Vinn avtalet eller överenskommelsen snabbare. Slipp pappersavtal som ska skickas fram och tillbaka. Tjäna tid, kostnader och resurser med digital signatur.
Enkelt, Tryggt och Säkert.”

Jakob Engblom, kundansvarig, Visma Addo

Visma Addo, välkommet tillskott i vår breda tjänsteportfölj

Vi vill axla rollen som marknadens bästa återförsäljare och helhetsleverantör av e-signeringstjänsten Visma Addo, och det gör vi gärna i kombination med andra tjänster i vår tjänsteportfölj.

Svensk e-identitets ambition är att fortsatt ligga i framkant och erbjuda, helhetslösningar och trygga leveranser av enkla, säkra och flexibla lösningar för e-signering och inloggning till alla typer av system.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>