PropTech Sweden och Skanska lanserar PropTech Championship
Hem ANNONS PropTech Sweden och Skanska lanserar PropTech Championship

PropTech Sweden och Skanska lanserar PropTech Championship

Publicerat av: Redaktionen

Skanska Kommersiell Utveckling Norden och PropTech Sweden lanserar tillsammans, PropTech Championship där vinnaren kommer att tilldelas ett innovationskontrakt med Skanska.

Fastighets- och byggbranschen står inför snabba förändringar genom en stigande efterfrågan och behov från marknaden samt allt ökade ambitiösa företags- och branschmål.

Ökad digitalisering och nya innovativa lösningar behövs för att förbli relevanta för att möta de strängare klimatmålen och kundernas krav. Skanska och PropTech Sverige anser att det finns bra lösningar inom PropTech området, men det behövs en ny plattform för att låta de mest relevanta/smartaste lösningarna komma igenom bruset.

PropTech Sweden och Skanska lanserar PropTech Championship

PropTech Championship

– För att kunna leverera på vårt löfte till marknaden och samhället behöver vi accelerera inom digitalisering och innovation. Inom PropTech området finns det agila och snabbväxande företag som jag tror att vi kan påverka och driva utveckling tillsammans med och inom våra fokusområden för innovation som omfattar koldioxidneutralitet, smarta och uppkopplade byggnader och framtidens kontor, säger Henrik Ahnström, Director of Innovation på Skanska Commercial Development Nordic.

Mästerskapet startar den 9 december och ansökan är öppen fram till första veckan i januari. PropTech-företagen kommer att pitcha digitalt inför en jury bestående av Skanska tillsammans med experter från fastighets- och PropTech-branschen. Pitchningen är uppbyggd som ett slutspel med kvarts- och semifinaler. Under finalen, som hålls första veckan i februari 2022, kommer samtliga tävlande att genomgå en en-timmes intervju med juryn.

– Vi är stolta över att lansera det här mästerskapet som har fötts ur en kärlek till sport och affärer, säger Roger Tofft, vd & grundare av PropTech Sweden. Det är en ny innovativ tävling och den första i sitt slag i världen. Intresset för mästerskapet har redan varit extraordinärt så det här kommer definitivt att ses på en internationell nivå och sätta vinnaren och finalisterna på kartan. PropTech Sweden är idag väletablerade och vi är stolta över våra olika medlemmar som ständigt utvecklas och överraskar branschen så det kommer att bli ett spännande mästerskap att följa, säger Roger Tofft, CEO & Founder of PropTech Sweden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>