Lucy Global Fund: AIFM Groups nya fond med första handelsdag idag.
Hem ANNONS Lucy Global Fund: AIFM Groups nya fond med första handelsdag idag.

Lucy Global Fund: AIFM Groups nya fond med första handelsdag idag.

Publicerat av: Redaktionen

Idag lanseras AIFM Groups nya fond Lucy Global Fund, Sveriges första fond med fokus på livsstil. Fonden är från och med idag tillgänglig hos Avanza och kommer inom några dagar även att bli tillgänglig hos Nordnet, SAVR, Fondo m.fl.

Lucy Global Fund är en global aktiefond med huvudsaklig inriktning och fokus mot bolag inom livsstil, hälsa och skönhet samt företag med välkända och attraktionskraftiga varumärken. Fonden väljer att satsa på företag och bolag som erbjuder produkter av toppkvalitet och har goda tillväxtutsikter inom exempelvis hälsa, träning, shopping, mode, sport, mat, musik, sömn, djur, barn, natur, upplevelser, smycken, mindfulness och annat som räknas in i området livsstilsbolag.Therese Nyrén - Portföljförvaltare

Fonden kommer att ledas av Therese Nyrén i spetsen som portföljförvaltare. Nyrén, som nyligen har gått med i AIFMs kapitalförvaltningsteam, är en ekonom och entreprenör med många års erfarenhet inom finansbranschen. Hennes övergripande uppdrag med fonden är att fler ska få upp ögonen för hur smidigt och roligt det kan vara att investera. Genom en modern paketering och transparens avseende innehav vill Nyrén göra fondsparande intressant och tillgängligt för nya grupper.

”Våra fondinnehav kommer att innehålla kvalitativa livsstilsföretag. Företag som människor förstår och använder i sin vardag. En fördel med den här inriktningen är att vi inte blir begränsade till en industri eller en viss marknadscykel. Vi kan arbeta med livsstilsföretag i många olika kategorier”, säger Nyrén.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>