Vilja utnämnd till årets Superföretag
Hem ANNONS Vilja utnämnd till årets Superföretag

Vilja utnämnd till årets Superföretag

Publicerat av: Redaktionen

Vilja har fått utmärkelsen Superföretag 2021 av det globala data och analysföretaget Dun & Bradstreet, vilket innebär att bolaget är ett av Sveriges mest framgångsrika företag – som växer snabbast, är lönsamma och har sunda finanser.

Endast 630 av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Superföretag 2021.

Vilja har haft en fantastisk utveckling de senaste fyra åren, bland annat har SaaS intäkterna ökat med över 60% per år och dessutom har de varit lönsamma sedan start.

Vilja utnämnd till årets Superföretag”Vi är oerhört glada och stolta över vår utmärkelse. Bakom framgångarna ligger hårt arbete och vi vill verkligen tacka alla våra medarbetare, kunder och partners för ett fantastiskt samarbete. Digitaliseringen och förändringar i regelverket har drivit på en allt snabbare förändringstakt. För att kunna ge kunden ett förstklassigt bemötande måste banker och fintechs säkerställa att de har en flexibel, innovativ och skalbar bankplattform. Vi har en mycket spännande resa framför oss, både i Sverige och Europa.” säger Fredrik Ulvenholm, VD på Vilja.

Dun & Bradstreet har sedan år 2004 rankat Sveriges mest framgångsrika företag. Rankingen bygger på företagens fyra senaste årsredovisningar och en mängd olika faktorer som omsättning, vinst, stabilitet och långsiktighet i affären.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>