Hem IT-Finans Trender PayPal lanserar Moneybox i Sverige

PayPal lanserar Moneybox i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Den nya tjänsten erbjuder ett enkelt sätt för en familj eller kompisgäng att tillsammans samla ihop pengar för gemensamma utgifter och finns från och med idag tillgängligt för PayPal-användare i Sverige.

PayPal lanserar Moneybox i Sverige 3Användaren skapar själv en Moneybox online och delar sedan länken med andra. Det gör det möjligt att på ett organiserat sätt hantera delade kostnader samtidigt som man slipper lägga ut pengar eller jaga på folk att betala tillbaka.

Så fungerar det:

Skapa: Man loggar in på sitt PayPal-konto på webben eller via appen, går in på Moneybox-sidan och klickar på ’Skapa en insamling’.

Specificera: Man lägger in information om vad insamlingen är till för, hur mycket som ska samlas in och under vilken period. Man kan också lägga till bilder och välja om namnen och bidragen ska vara privata eller offentliga.

Dela: Man får en länk som man kan dela via sms, e-post, Facebook eller Twitter för att börja samla in. Sedan skickar man bara in pengar via sitt PayPal-konto.

Spendera: Alla bidrag som kommer in går direkt till den som har skapat insamlingen och kan användas när man vill.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>