Ny kryptovaluta överskred förväntningarna inför introduktionen

Nya kryptovalutan DRT (DomRaider Token) introduceras nu av franska företaget DomRaider. Företaget har inför introduktionen sålt 560 miljoner mynt till investerare från hela världen.

Ny kryptovaluta överskred förväntningarna inför introduktionen 1
Tristan Colombet, vd och grundare av DomRaider

DomRaiders ICO öppnade 12 september och har gått mycket bättre än förväntan. Företaget berättar också att fler partnerskap kommer bli presenterade under den närmaste tiden.

“Vi är mycket glada över att se att förköpen som vi erbjudit i samband med vår officiella introduktion av mynten gått över förväntan. På bara tre dagar hade investerare sammanlagt köpt 350 miljoner mynt. Detta var de mynt som till en början var tillgängliga i vår ICO (Initial Coin Offering). Därefter satte vi upp “stretch goals” och nådde då upp till 560 miljoner sålda mynt. Detta visar på den tilltro som finns till värdet hos DRT, till DomRaider och till vår ambition att växa.“ , säger Tristan Colombet, vd och grundare av DomRaider.

Tack vare de resurser som DomRaider har fått tillgängliga under sin ICO kan företaget nu gå vidare med att utveckla en revolutionerande teknik för hur auktioner fungerar, med hjälp av blockchainteknik.  Målet är att utveckla det första decentraliserade nätverket som i realtid kan styra auktioner, var som helst och både online och på en lokal plats. Lösningen är även tänkt att vara mycket stabilt och transparent, vilket bland annat innebär att buden inte ska gå att förfalska.

«Vi mobiliserar hela talangen hos vårt utvecklingsteam för att överbrygga de tekniska utmaningarna med det här projektet. Vi är mycket entusiastiska över att kunna möta förväntningarna hos våra partners och andra som bidragit. Vi kommer kunna ge ett svar på de konkreta behoven hos auktionsmarknaden », säger Vincent Vermersch, CTO hos DomRaider.

DomRaider grundades 2013 och är en startup med sin bas i Frankrike. Företaget har tidigare specialiserat sig på att ta hand om domäner som förfallit, så kallad « drop catching ». Samtidigt utvecklar DomRaider ett decentraliserat nätverk avsett för auktioner i realtid, baserat på blockchainteknik. Denna lösning har som syfte att tillåta auktioner att fungera på ett transparent, driftsäkert, tydligt sätt att fungera, kompatibelt sätt, utan