Hem IT-Finans Trender Collector Bank inleder samarbete med 24SevenFinans

Collector Bank inleder samarbete med 24SevenFinans

Publicerat av: Redaktionen

Collector Bank inleder ett samarbete med 24SevenFinans som innebär att alla deras kunder erbjuds helautomatiserad faktura­­­­finansiering med kreditbeslut inom några sekunder.

Collector Bank inleder samarbete med 24SevenFinans 3Samtidigt investerar Collector Ventures i 24SevenFinans och stärker därmed ytterligare sin position inom Fintech.

Den integrerade fakturaköpstjänsten är den första produkten där teknologi möjliggör marknadsmässiga fördelar.

Detta ska fortlöpande komplimenteras med nya finansiella tjänster integrerade i det norska bank- och redovisningssystemet (ERP) och som kommer att ske tillsammans med Collector Bank.

– Collector Bank är den naturliga samarbetspartnern när det gäller digitala bank- och finansieringslösningar mot små och medelstora företag i Norden. Samarbetet kommer att med den senaste generationens IT-system förenkla vardagen för små och medelstora företag avseende administration, likviditet och betalflöden, så att du som företagare kan fokusera på din verksamhet istället för långrandiga möten med din bankman, säger Tobias Lange, VD på 24SevenFinans. Kunderna får omedelbart tillgång till likviditet vid fakturautskicket samtidigt som de är uppkopplade till sin bankredovisning fortsätter Tobias Lange.

– Genom samarbetet med 24SevenFinans stärker vi nu vårt erbjudande till små och medelstora företag genom att de enkelt och snabbt kan få tillgång till finansiering via digitala tjänster, säger Thomas Gunnarsson, Country Manager Norge för Collector Bank.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>