Arval lanserar Arval Mobility Consulting-modellen
Hem Säkerhet Arval lanserar Arval Mobility Consulting-modellen

Arval lanserar Arval Mobility Consulting-modellen

Publicerat av: Redaktionen

Arval Mobility Consulting lanseras som ett nytt svar på snabba förändringar inom företagens mobilitetsbehov.

Arval lanserar Arval Mobility Consulting-modellen

Lanseringen kommer som en uppdatering av Arvals framgångsrika SMaRT-modell (Sustainable Mobility and Responsibility Targets), som lanserades 2018.

Arval Mobility Consulting är en viktig del av Arval Beyond-strategin inom 360° Mobility-erbjudandet, en femårsplan utformad för att möjliggöra för Arval att bli branschledaren inom hållbara mobilitetslösningar.

Detta nya tillvägagångssätt has tagits fram som ett svar på en rad olika nya trender, inklusive faktorer som delad användning av cyklar, bilar och scootrar, samt miljöfrågor och tillväxten av Mobility as a Service (MaaS), vilka samtliga i sin tur har accelererat i takt med COVID-19.

Arval Mobility Consulting är utformat av Arval Consulting och kretsar kring en process i tre steg. Först definierar Arval Consultings teams kundens ambitioner kring hållbar mobilitet vilket även inkluderar potentiell privat mobilitet. Sedan analyseras de anställdas mobilitetsmönster med data från en mobilitetsgranskning för att förstå den nuvarande situationen. Slutligen, baserat på kundens ambition och nuvarande situation, så utformar Arval Consultings teams det bästa mobilitetslösningspaketet för varje användartyp, vilket kan innefatta bilar, cyklar, scootrar och/eller samåkning.

”Våra företagskunder står inför nya utmaningar. En av dem är bedömningen av deras anställdas mobilitetsbehov och förväntningar. Pandemin har helt och hållet förändrat de anställdas mobilitet i jobbet som privat. Arval Mobility Consulting har utvecklats för att hjälpa våra företagskunder att möta dessa utmaningar. Det erbjuder ett holistiskt tillvägagångssätt utformat för att möta deras ambitioner när det kommer till de anställdas mobilitetserbjudande,” kommenterar Shams-Dine El Mouden, Consulting Director på Arval.

Bart Beckers, Chief Commercial Officer på Arval, säger: “Arval har utvecklats från ett bilorienterat företag till ett mobilitetsföretag. Alla våra företagskunder och deras anställda, inom alla områden vi finns representerade, kommer erbjudas de hållbara och toppmoderna mobilitetsalternativ de behöver och Arval Mobility Consulting är en viktig möjliggörare för att hjälpa våra kunder att göra rätt val”.

Arval Mobility Consulting rullas ut i 11 länder. Det har utvecklats av Arval Consulting, vilket har utfört fler än 10 000 uppdrag relaterat till hanteringen av vagnparker och företagsmobilitet sedan det lanserades 2008.

Arval Mobility Observatory, vilket arbetar väldigt nära Arval Consulting, kommer att släppa sin årliga Barometer kring företagsmobilitet under april 2021 med globala resultat från en undersökning som utförts i 20 länder.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>