Vi i Villa och WaterCircles Försäkring i ett helt nytt samarbete
Hem FASTIGHETER Vi i Villa och WaterCircles Försäkring i ett helt nytt samarbete

Vi i Villa och WaterCircles Försäkring i ett helt nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

WaterCircles Försäkring inleder tillsammans med Vi i Villa ett helt nytt samarbete.

Vi i Villas läsare kommer nu att kunna teckna konkurrenskraftiga försäkringar hos Vi i Villa Försäkring tillsammans med WaterCircles.

Tidningen Vi i Villa är Sveriges mest lästa villatidning och når alla villa- och radhusägare i Sverige. Vi i Villa ingår i Bonnier Publications som är Nordens största utgivare av tidskrifter.

Vi i Villa och WaterCircles Försäkring i ett helt nytt samarbete– Vi är givetvis mycket glada över samarbetet med Vi i Villa och Bonnier. Genom kombinationen av Vi i Villas starka varumärke, vårt erbjudande och samarbetets utformning, har vi tillsammans alla förutsättningar för att detta ska bli en succé! För oss är samarbetet även ett bevis på att vi har ett riktigt attraktivt erbjudande som stödjer vår fortsatta tillväxtresa, säger Anders Jangborg, VD på WaterCircles.

WaterCircles är en uppstickare inom försäkringsbranschen och har erbjudit miljösmarta försäkringar sedan 2010.

Företaget har ca 65 000 kunder, finns i Sverige och Norge och har försäkringar för hem, villa, bil, olycksfall m.m. WaterCircles startade med ambitionen att erbjuda genuin personlig service till sina kunder och vara det självklara valet för människor som vill värna om miljön.

– När möjligheten dök upp kändes det självklart att inleda ett samarbete med WaterCircles. Vi är övertygade om att Vi i Villa Försäkring kommer att kunna erbjuda de försäkringslösningar som våra kunder efterfrågar, det vill säga trygga och miljömärkta försäkringar i kombination med en hög grad av personlig service. Vi vill helt enkelt hjälpa våra läsare att finna ett bra och samtidigt hållbart försäkringsskydd säger Helena La Corte, VD på Vi i Villa, Bonnier Publications.

 

Relaterade Artiklar