Ansvarsfullt.se och Acconomy har inlett ett samarbete
Hem Nyheter Ansvarsfullt.se och Acconomy har inlett ett samarbete

Ansvarsfullt.se och Acconomy har inlett ett samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Ansvarsfullt.se och Acconomy i samarbete!

Acconomy, precis som ansvarsfullt.se, finns till för att underlätta ditt företagande!

Allt du behöver har acconomy samlat i ett enda system. Acconomy är ett komplett molnbaserat fakturerings- och bokföringssystem som passar perfekt för små och medelstora bolag. Systemet är enkelt, modernt och användarvänligt. Med funktioner som helt eller delvis automatiserar din fakturering och bokföring arbetar du snabbt och effektivt och sparar därför både tid och pengar.

Om ansvarsfullt.se

Ansvarsfullt.se och Acconomy har inlett ett samarbeteAnsvarsfullts ledningssystem för hållbarhetsarbete är byggt utifrån lönsamhet, miljö och socialt ansvar för att du ska hitta rätt frågor att fokusera på för att ditt företag ska förbli långsiktigt hållbart.

Med hjälp av diagram, fokusfrågor och rapporter får du en bra nulägesanalys av ditt företags hållbarhetsarbete och möjlighet att fortsätta stärka det och genom utvecklingsrapporterna tydligt se vilka områden ni utvecklats inom.

För att göra det så enkelt och tidsbesparande som möjligt svarar du på frågorna på en skala med på förhand givna svarsalternativ. Vill du bjuda in fler kollegor att hjälpa dig gå igenom frågorna gör du det enkelt i verktyget utan att det kostar extra. Och du kan komma igång direkt – allt är molnbaserat och digitalt! Enkelt, smart och hållbart.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>