Riksbyggen & Newsec talar på Smart Property 2020 – Fokus PropTech och IoT-tillämpningar

På Smart Property 2020 kommer Johanna Frelin, VD på Riksbyggen, prata om hur Riksbyggen ser på digitalisering, fastighetsutveckling och hållbarhet.

Riksbyggen & Newsec talar på Smart Property 2020 - Fokus PropTech och IoT-tillämpningar 1Vilken är fastighetsbranschen största utmaning och hur arbetar Riksbyggen för att säkra framtidens behov? Tobias Larsson, Affärsutvecklare på Newsec, ger oss inblick i Framtidens fastighetsförvaltning idag, han kommer att utgå från ett antal samtida trender som påverkar hur fastigheter både nyttjas och driftas samt delar Newsec´s spaning om hur framtidens fastighetsförvaltning kan komma att se ut. Med utgångspunkt i ett pågående projekt ges exempel på hur framtiden byggs redan idag.

Höstens viktigaste konferens inom fastighetsdigitalisering: Smart Property 2020.

Konferensen kommer att fokusera på fastighetsindustrins olika behov, framväxandet av digitala smarta fastigheter, och på vilket sätt samhället kommer dra nytta av de stora förändringar som nu sker hos både fastighetsägare, fastighetsförvaltare och tjänsteleverantörer. Eventet kommer under två dagar skapa en förståelse för det holistiska perspektiv som ligger till grund för hur morgondagens fastigheter kommer att se ut.

Vi belyser intressanta projekt, innovativa lösningar, samt smarta och kreativa produkter som vi aldrig trodde vi skulle behöva. Programmet kryddas med paneldiskussioner där ledande experter och tänkare berättar om olika teknologier samt vikten av datasäkerhet.