Rekordväxt för succétjänsten MinKreditkoll.se
Hem IT-Finans Trender Rekordväxt för succétjänsten MinKreditkoll.se

Rekordväxt för succétjänsten MinKreditkoll.se

Publicerat av: Redaktionen

Den snabbt växande fintech-tjänsten har nu mer än 125 000 medlemmar

Sedan lanseringen i oktober 2021 har redan mer än 125 000 svenskar blivit medlemmar i MinKreditkoll.se för att gratis;

  • Se sin egen kreditkoll
  • Se sitt kreditscore
  • Göra sin egen budget och få bättre överblick över sin privatekonomi
  • Se vilken den lägsta räntan är på olika typer av lån, baserat på kreditscore
Fokus framöver är att utveckla och förbättra tjänsten

Rekordväxt för succétjänsten MinKreditkoll.se– Vi är så glada att så många har förtroende för oss och använder vår tjänst. Den fina feedbacken vi får från våra medlemmar motiverar oss att fortsätta utveckla den. Medlemmarna uppskattar att tjänsten är gratis och att de slipper bli kontaktade för merförsäljning av tilläggstjänster. Framöver kommer vi att lansera nya funktioner som gör det ännu lättare för privatpersoner att förbättra sin privatekonomi, säger Elenor Flodin, Country Manager.

MinKreditkoll.se drivs av Defero AS som startade 2019. Den norska tjänsten Defero har nu tillsammans med svenska MinKreditkoll.se över 335 000 medlemmar. I samband med en emissionsrunda i juli 2021 värderades bolaget till 116 miljoner och de har enbart tagit in kapital på 12 miljoner NOK.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>