Qred expanderar till Norge – första fintechbolaget inom småföretagsfinansiering att finnas i hela Norden
Hem FINANSRÖST Qred expanderar till Norge – första växande fintechbolaget inom småföretagsfinansiering att finnas i hela Norden

Qred expanderar till Norge – första växande fintechbolaget inom småföretagsfinansiering att finnas i hela Norden

Publicerat av: Redaktionen

Qred fortsätter att expandera och lanserar sin populära finansieringsplattform mot fler än 400 000 norska småföretag.

Sveriges snabbast växande fintechbolag Qred, fortsätter att växa och etablerar sig nu i Norge.

Precis som på många andra marknader är norska småföretag mycket förbisedda av traditionella banker. Där många storbanker misslyckas, hjälper Qred småföretag med finansiering med enkla, tillgängliga och prisvärda lösningar.

– Storbankerna har alldeles för länge misslyckats med att stötta småföretag i Norge. Som vi har sett om och om igen, småföretagare har inga eller väldigt begränsade alternativ när det kommer till att införskaffa kapital för tillväxt i sina företag. Vårt uppdrag är att hjälpa de entreprenörerna med finansieringen och det stöd som de behöver för att skapa tillväxt, säger Emil Sunvisson, VD på Qred.

Qred expanderar till Norge – första fintechbolaget inom småföretagsfinansiering att finnas i hela Norden

Qreds tidigare expansioner till nya marknader har varit mycket framgångsrika. Genom att lägga till den norska expansionen till Sverige, Finland och Danmark utökar Qred sin nordiska täckning. I Norge kommer Qred att agera som finansiell agent för Nordiska Financial Partner AS.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>