Pontus Frithiof och Porsche Carrera Cup Scandinavia förlänger sitt framgångsrika samarbete
Hem Livstil Pontus Frithiof och Porsche Carrera Cup Scandinavia förlänger sitt framgångsrika samarbete

Pontus Frithiof och Porsche Carrera Cup Scandinavia förlänger sitt framgångsrika samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Pontus Frithiof fortsätter det ärofyllda uppdraget som officiell partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia 2021/2022 – detta efter ett mångårigt lyckosamt samarbete.

Pontus Frithiof och Porsche Carrera Cup Scandinavia förlänger sitt framgångsrika samarbete

Precis som tidigare kommer Pontus och teamet att servera god, vällagad frukost, lunch och middag under Porsche Carrera Cups tävlingshelger samt under den nya racingserien Porsche Sprint Challenge Scandinavia.

– Vi är mycket stolta över att få fortsätta att leverera mat och dryck till teamen, personalen och förhoppningsvis även till VIP-gästerna. Att vi dessutom får medverka under nya Porsche Sprint Challenge Scandinavia ser vi som en rolig möjlighet, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Porsche Carrera Cup Scandinavia är Skandinaviens ledande racingmästerskap. Säsongen 2021 är den 18:e upplagan med 14 race på sex banor i Sverige och Norge. Samtliga deltävlingar sänds live på streamingtjänsten Viaplay.

I år utökar Porsche Sverige tävlingsverksamheten med en officiell instegsklass under Carrera Cup – Porsche Sprint Challenge Scandinavia, som väckte stort intresse vid första presentationen i slutet av förra året. Inför säsongspremiären är 27 förare anmälda.

Under Porsches tävlingshelger har Porsche Race Lounge blivit den självklara mötesplatsen. Den 300 kvadratmeter stora restaurangen är det sociala navet mitt i depån där mästerskapens aktiva och gäster kan samlas och umgås mellan tävlingsracen.

– Vi är glada och stolta över att ha med oss Pontus som partner i vår racingverksamhet. Passionerad matlagning och förstklassigt värdskap är en viktig del av den speciella stämningen under tävlingshelgerna, säger Sanna Strömbäck, marknadschef, Porsche Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>