Vembla utsedd till en av Sveriges 10 mest lovande startups 2021
Hem STARTUP Vembla utsedd till en av Sveriges 10 mest lovande startups 2021

Vembla utsedd till en av Sveriges 10 mest lovande startups 2021

Publicerat av: Redaktionen

Vembla, Mat och Butiksleverans på 60 minuter, har av magasinet EU-Startup.com blivit utsedd som en av de mest lovande startups i Sverige 2021.

Vembla utsedd till en av Sveriges 10 mest lovande startups 2021

På denna ärofyllda lista finns bl.a varumärken som elscooter bolaget Voi och Estrid som tillverkar rakhyvlar för kvinnor.

Vembla växer för varje vecka och är väl positionerad med sin tjänst. Tjänsten gynnas starkt av den enorma tillväxten i branschen som generellt fortsatt står inför en stor tillväxtpotential och får nu en rejäl skjuts av Corona-läget.

Av vissa beskrivs Sverige som ”den sanna jetmotorn” bland den nordiska tekniska scenen och Sverige växer sig långsamt fram som en av Europas konkurrenter till USA: s Silicon Valley. Anledningarna är världsberömd teknikutbildning, balans mellan arbete och privatliv och nödvändiga resurser för att bygga globala företag. Framgångarna med Skype, Spotify och King (Candy Crush) har banat väg för ett blomstrande startekosystem och en startkultur som är mycket attraktiv för blivande entreprenörer skriver EU-Startup.com som är det ledande online magasinet om startups i Europa.

Med Vembla kan du göra din handling bekvämt från soffan och du undviker också att vara i butiker i det rådande Corona läget. Till skillnad mot många andra online aktörer där du ibland behöver vänta i flera dagar för att få hem din mat, finns Vembla för dig inom 60 minuter. Allt du behöver är vår app.

Vembla servar för närvarande endast inom tullarna och med ytterligare nya butiker kommer vi kunna leverera ännu snabbare och chansen att just din favorita lokala butik finns i vår app är nu ännu större. Under 2021 planerar man även att expandera tjänsten utanför tullarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>