Hem IT-Finans TrenderKryptovaluta Över 100.000 svenskar har idag ett konto hos Revolut

Över 100.000 svenskar har idag ett konto hos Revolut

Publicerat av: Redaktionen

Det londonbaserade fintechbolaget Revolut, med över 8 miljoner kunder globalt, meddelar att de idag har över 100.000 kunder i Sverige, en kundökning med över 420% sedan början av året bara i Sverige.

Över 100.000 svenskar har idag ett konto hos Revolut 3Företaget vinner mark i Sverige genom att erbjuda deras kunder möjlighet att spendera och överföra pengar över hela världen utan dolda växlingsavgifter eller valutapåslag, hantera sina pengar med budget- och analysverktyg, köpa och sälja kryptovalutor och nyligen lanserade en ny aktiehandelsplattform där man kan köpa och sälja aktier avgiftsfritt.

  • Revolut fortsätter växa globalt i en rasande fart. Endast under oktober månad öppnades över en miljon nya konton världen över. Sedan januari i år har Revoluts kundbas vuxit med 178%. I Sverige har vi växt snabbare än så. Fortsätter vi på den inslagna vägen att erbjuda en 10 ggr bättre produkt till ett bättre pris än de traditionella bankerna ser jag ingen gräns för hur stort Revolut kan bli, berättar svenska Hannes Graah, Global tillväxtchef för Revolut.

Revoluts mål är att bli världens första verkligt globala bank. I år skrev Revolut nya globala partnerskap med Visa och Mastercard, lanserade sina tjänster i Australien och Singapore, och företaget lanseras inom kort i USA och Kanada. Under nästa år planerar man att utöka och lansera tjänsten i ännu fler länder.

  • Under 2020 kommer vi lansera vår tjänst på nya marknader, släppa fler unika och innovativa lösningar till våra kunder och fortsätta göra finansvärlden lättförståelig och tillgänglig för alla. Här i Sverige kommer vi lägga mycket tid på att lokalt anpassa våra tjänster för den svenska marknaden. Jag är övertygad om att vi kommer växa antalet svenska kunder med över tre gånger under de kommande 12 månaderna, fortsätter Hannes Graah.

Revolut har funnits tillgänglig i Sverige sedan November 2017 och har hjälpt svenskar att spara pengar på höga avgifter som de traditionella bankerna normalt tar ut från sina kunder. Under 2019 har Revolut bearbetat transaktioner till ett totalt värde av över 4 miljarder svenska kronor, endast i Sverige.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>