Valutahandel.se intervjuar copy-tradern Mario Paladini
Hem IT-Finans TrenderKryptovaluta Valutahandel.se intervjuar social trader Mario Paladini

Valutahandel.se intervjuar social trader Mario Paladini

Publicerat av: Redaktionen

Under en volatil krypto- och aktiemarknad så är det allt fler som kopierar andra traders.

Idag så släpps intervjun från Valutahandel.se med Mario Paladini, en social trader med gröna glasögon som går att kopiera på eToro’s plattform.

Uppe på taket av den 22-våningen i centrala Barcelona, så träffar Valutahandel’s Markus Jalmerot copy-tradern Mario Paladini som handlar genom eToro.

Det är sista kvällen för European Blockchain Convention som precis pågått i Barcelona och Mario Paladini berättar om sin resa som trader. Han började med trading för 5 år sedan och fokuserar framför allt på amerikanska aktier, några större valutor, de viktigaste aktieindexen och sist men inte minst på kryptovalutor. Generellt så försöker Mario ha maximalt 15% av portföljen i kryptovalutor. Målet är att slå marknadens största aktieindex på årsbasis. Det är med hjälp av eToros enastående copy trading plattform som det är möjligt att följa Mario.

Valutahandel.se intervjuar copy-tradern Mario Paladini

Mario Paladini

Mario’s trading sker med en egenutvecklad strategi, baserad på en fundamental, teknisk analys och sentimental analys. Nya positioner intas utifrån en algoritm som följer värdeinvestering likt den som Warren Buffet kör. Det är sällan som någon blankning görs i portföljen, eftersom det är enklare att förutspå undervärderade tillgångar än att lyckas tajma när en viss tillgång ska gå ner.

När Valutahandel.se frågar om tips för nya traders utan erfarenhet i copy trading, så säger Mario Paladini: ”Kopiera någon där du kan identifiera dig med deras strategi, riskhantering och nuvarande portfölj”.

Läs hela intervjun med Mario som även har ett videoklipp på Valutahandel.se. Där går det även att se vad Mario erbjuder inom både trading och nätverkande, som är hans andra stora specialitet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>