Morgan Sellén – ny VD på Sveriges ledande företag inom betallösningar, Verifone Sweden AB

Morgan Sellén har utsetts till ny vd för Verifone Sweden AB när tidigare vd Jonas Rörsgård nu valt nya utmaningar utanför bolaget.

Morgan Sellén – ny VD på Sveriges ledande företag inom betallösningar, Verifone Sweden AB 1
Morgan Sellén – ny VD på Verifone Sweden AB

Morgan har arbetat inom koncernen i snart två år som marknads- och försäljningsdirektör. Han har lång erfarenhet från branschen, bland annat på Nets och Auriga, vilket ger honom en mycket stabil grund att stå på.
Verifone Sweden AB, Sveriges ledande leverantör av betallösningar, har utsett Morgan Sellén till företagets verkställande direktör med omedelbart tillträde.

– Jag känner mig otroligt hedrad, stolt och glad att få leda Verifone Sverige framåt i den snabba förändringsresa som branschen är mitt uppe i, säger Morgan Sellén. Särskilt med tanke på de många nya spännande lösningar vi har i pipeline. Jag ser mycket fram emot att ta ut dem på marknaden.

– Samtidigt vill jag tacka Jonas Rörsgård för det fantastiska jobb han gjort som vd sedan 2014. Det ska vi bygga vidare på och samtidigt utveckla vår position i Sverige.

– I branschen har planeringshorisonten gått från 3 år till 3 månader i och med de tekniska innovationer som förändrar konsumenternas beteenden. Då känns det bra att tillhöra världsledaren inom betallösningar. Det ger oss möjlighet att ständigt möta kundernas förändrade behov, och det är något vill jag fortsätta göra i nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Det ska bli roligt att leda arbetet med att utveckla framtidens betallösningar i Sverige!