Mobiltelefonen blir kontaktlös betalterminal genom Nets och Softpays nya lösning
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Mobiltelefonen blir nu kontaktlös betalterminal genom Nets och Softpays nya lösning

Mobiltelefonen blir nu kontaktlös betalterminal genom Nets och Softpays nya lösning

Publicerat av: Redaktionen

Nu kan mobiltelefonen användas som försäljningsställe – vid hyllan i butiken, bordet i restaurangen, kundens entré, på festivaler eller i tågets matvagn.

Köp och betalning sker enkelt där kunden är, vilket eliminerar köer och väntetid i kassan.

Nets lanserar nu den nya betallösningen Softpay, som förvandlar mobiltelefoner eller surfplattor till kontaktlösa betalterminaler. Betallösningen har utvecklats tillsammans med det danska betalföretaget Softpay.io.

Mobiltelefonen blir kontaktlös betalterminal genom Nets och Softpays nya lösning– Idag krävs flexibilitet, mobilitet och snabbhet vid försäljning och med Softpay förenklar vi betalprocessen för såväl konsumenter som handlare. Lösningen är både enkel att använda, säker och kostnadseffektiv, säger Louise Richardson, Sverigechef för Nets.

Softpay är en mobilapplikation för Android-enheter, så som mobiltelefoner eller surfplattor, som stödjer kontaktlösa transaktioner både med och utan PIN-kod.

Applikationen använder sig av den trådlösa NFC-tekniken och kan integreras i handlarens kassasystem eller användas som en fristående lösning.

– Tillsammans med Nets introducerar vi en enkel och kostnadseffektiv mobil betallösning som digitaliserar fysisk handel inom många olika områden, med stora fördelar för såväl handlare som konsumenter. Betalflödet blir mer mobilt och effektivt och lösningen är lika enkel att använda som att implementera, säger Craig Jacoby, VD på Softpay.io.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>